Készüljön fel!

Viharkár ellen védje gépjárművét cascoval!Biztosítói tapasztalatok alapján a májustól szeptemberig terjedő időszakban az átlagosnál gyakoribbak a szélsőséges időjárási körülmények. Idén azonban megtapasztaltuk, hogy ez nem ennyire behatárolható, hiszen már januárban, illetve az elmúlt hetekben is jelentős viharok alakultak ki országszerte. A kidőlt fák vagy a nagyobb jégdarabok miatt akár nagy értékű kár is keletkezhet autónkban.

Ezekre a helyzetekre sajnos 100%-osan nem lehet felkészülni, de javasoljuk, hogy ebben az időszakban különösen figyeljen gépjárműve védelmére.

Néhány hasznos tanács:

  • Mindig próbáljon fedett helyen parkolni. 
  • Ha útközben éri vihar, vonuljon mielőbb fedett helyre autójával (pl. mélygarázs, bevásárlóközpont parkolója, felüljáró alatti terület). 
  • Hasznos, ha van a csomagtartójában egy vastagabb pokróc, amit gyorsan az autóra teríthet. Az átázott pléd odatapad a karosszériához, az erősebb szelek sem viszik el. 
  • Használjon időjárás- előrejelző alkalmazást, hogy ne érje váratlanul a vihar.

Fontos tudnia, hogy a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nem térit jégkárt. Ilyen esetekre a casco biztosítás nyújt védelmet. Ha Ön nem rendelkezik cascoval, honlapunkon tájékozódhat a részletekről. 
 
Ne feledje: ha ügyet kell intéznie, legegyszerűbben online ügyfélszolgálatunkon teheti meg. Ha még nem hozta létre fiókját, néhány perc alatt regisztrálhat.

Vigyázzon magára!

Üdvözlettel:

Az Eurorisk csapata

(Forrás: Aegon)

 

Kérjük tekintse meg biztosítási termék kínálatunkat: Casco biztosítás kalkuláció



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft